🚚VRIJ EUROPA BESTELLINGEN > € 150

TOPACCESSOIRES VOOR DE JOU MOTORFIETS

🚚VRIJ ITALIË BESTELLINGEN > € 50

BMW R 1300GS

BMW R 1300 GS Endurrad

Giuseppe Zappalà |

Introductie van de BMW R 1300 GS

De nieuwe BMW R1300GS biedt een compleet nieuwe look met verfijnde technologie op hoog niveau. De cilinderinhoud is groter, met meer koppel en een lager gewicht. Hij is uitgerust met de Telelever en Paralever EVO, een radar en adaptieve ophanging. Deze motorfiets valt op door zijn uitstekende eigenschappen.

Ontwerp

De nieuwe BMW R1300GS biedt sportiviteit, strakke lijnen en een agressief karakter. Dankzij de nieuwe koplamp zijn de prestaties aanzienlijk verbeterd, waardoor de GS brutaler en fascinerender is geworden. U kunt kiezen uit vier versies, elk met specifieke technische kenmerken. Kom haar live aanschouwen en ontdek haar unieke stijl ten volle.

GS  altijd en toch!

De BMW R1300GS is een juweel van motortechniek, met een ontwerp dat al 100 jaar trouw is aan de traditie van BMW's GS-motorfietsen. Hier ligt de beste combinatie van moderne technologie, robuustheid en esthetiek, met een merkaanwezigheid die al tientallen jaren door liefhebbers wordt gewaardeerd. Een tijdloze klassieker!

Wat gaat er gebeuren met de nieuwe BMW GS 1300?

De iconische R1250GS heeft het publiek al overtuigd dankzij zijn uitzonderlijke balans tussen kracht en veelzijdigheid, maar de nieuwe versie, de R1300GS, vertegenwoordigt een verdere sprong in kwaliteit. Uitgerust met een nieuwe generatie motoren, is hij lichter en heeft hij meer vermogen dan zijn voorganger, meer koppel en een grotere veelzijdigheid. Een must voor motorliefhebbers.

Personaliseer hem zoals jij wilt met de BMW configurator

De BMW R1300GS is dankzij zijn vanafprijs van 20.850 euro een prima keuze. Personaliseer hem met de BMW Motorrad configurator: kies uit het uitgebreide assortiment accessoires en geef de exclusieve finishing touch aan deze robuuste toermotor.

 

De BMW R 1300 GS is een van de meest iconische modellen van de Duitse fabrikant. Met zijn indrukwekkende kracht, onderscheidend ontwerp en aanpassingsvermogen aan verschillende terreinen is de R 1300 GS de perfecte keuze voor liefhebbers van motortochten.

 

In dit artikel onderzoeken we de technische specificaties van de R 1300 GS, zijn sterke punten en de meningen van rijders die hem hebben getest. Laten we beginnen!

Laat een reactie achter

Let op: commentaar moet vóór publicatie worden goedgekeurd.